Noodalarm Geboortezorg

Oproepen aan de politiek

Volgende 12
1. Joyce van Aken
Doorn 
Stop te veel vervuiling in de lucht. Geluidsoverlast. NEE tegen 4e vliegroute over de Utrechtse Heuvelrug!!!
2. Wilma Kwint
 
In een tijd waarin er alle beperkingen worden opgelegd rondom het bouwen van huizen en het inkrimpen van boerenbedrijven, allemaal onder het mom van stikstof beperken, worden er plannen gemaakt om nog meer fijnstof uitstoot over héél NL uit te stoten. Waar de boeren worden geruimd komen vliegtuigen over met voedsel uit hele andere werelddelen. Stop met voedsel vrachtvluchten. Stop met Europese vluchten Investeer in Europesche treinverbindingen en een leefbaar Nederland voor iedereen
3. (anoniem)
Amsterdam 
De kwaliteit van leven rond Schiphol staat sterk onder druk door vliegoverlast. Ik wil geen lawaai maar wel schone lucht kunnen inademen.
4. Mariëtte
Doorn 
Geen 4e aanvliegroute, eerder de luchtvaart inkrimpen én vluchten die de wereld niet vervuilen op wat voor manier dan ook.
5. Riet nigten
Wageningen 
Stop de vervuiling door Schiphol. verminder het aantal vluchten, laat vliegveld Lelystad dicht. De zorgen om het klimaat en de leefbaarheid van Nederland zouden de eerste zorg van de regering moeten zijn, niet de groei van een vervuilende sector.
6. JP Hennink
 
Stop met het op onjuiste en onwaregebaseerde groei van Schiphol. Stop met het faciliteren van een hub die niet of nauwelijks toegevoegde waarde heeft voor NL en zorg voor een zachte landing van de medewerkers die hier gevolgen van ondervinden.
7. Ineke van der Valk
Voorschoten 
Nu doortastend aanpakken met terugdringen vliegverkeer en uitstoot schadelijke stoffen i.h.a. Klimaatvriendelijk beleid er tegenover stellen zoals verbetering OV
8. Lenneke Kok
Doorn 
Geen 4de aanvliegroute op 2 km over de bewoners van Utrecht; verplaats Schiphol naar zee en stop met onnodig vliegen.
9. Esther Straman
 
Graag minder geluidsoverlast
10. Ellis Greeven
Nieuw-Vennep 
Maak reizen per trein/ OV betaalbaarder en aantrekkelijker zodat er mooie alternatieven ontstaan om op een milieu vriendelijke manier naar het buitenland te reizen.
11. Joury van der Veek
Vianen NB 
Zoals men leert in de ‘normale’ opvoeding over normen en waarden van de meeste mensen, je dient mensen gelijk te behandelen. Dus waarom zou dit niet voor bedrijven gelden… Er worden uiteindelijke maar enkele mensen beter van de voordelen die de vliegmaatschappijen hebben. Het is tijd om eerlijk te zijn naar de burgers en over ons milieu.
12. Jeroen Benne
Hoofddorp 
Stop de nodeloze korteafstand vluchten. Belast kerosine. Een realistische prijs voor vliegen. Verbied privéjets. climate justice, now!
Volgende 12